Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlust.


det du inte såg.



du sa jag hade tappat
färgen i mina ögon















men den rann längs mina kinder
fastnade


blev till djupblå sorger
längs min hals

























 




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1613 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2007-09-30 23:00



Bookmark and Share


  Gustaphsson
Väldigt vacker
2007-11-23

  Carlita
jag gillar avstånden, tomrummen i denna. som vävs in i rader fyllda av liv. tårarna som aldrig sågs

slutraderna tar musten ur mig. så fint komponerat!
2007-10-10

  Poison Ivy
det här var helt perfekt. perfekt!
2007-10-02

    amandala
Väldigt mysig , troligtvis väldigt sann för många ..
Bra gjort !!
2007-10-01

  Anna Frölander
snyggt med rinnandet... och jag tycker mycket om ordet \"djupblå\" det händer något med texten just med det ordet... tack.
2007-10-01

  Aisha VIP
...vackert om sorg.......kram Aisha
2007-10-01

  aftermath
aj som det svider
fint förmedlat
2007-09-30

  Maria Zena Viklund
mycket sorgfullt vacker!
2007-09-30

  Ola Rydberg
oj Djup och vacker
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP