Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Who needs a heart when a heart can be broken..


Hur berättar man en sån sak?

Det var en regnig kväll och jag var ledsen

hörde något ljud och där stod du

ute i regnet som en ängel

men jag visste att något var fel

du kom alltid när mörkret hade lagt sig

så ingen skulle se att det var du

som smög dig upp för fönstret

du tog av dig blöta jacka och kramade om mig

mitt öra snappade upp dina viskande ord

du frågade om du fick sova här

 

La mitt ansikte vid din hals med blunda ögon

försökte memorera dina andetag

medans dina händer vandrade på min rygg

 

Jag mindes det som igår

att vi låg så här mitt på ljusa dan

men nu känner vi inte varandra längre

i alla fall inte när det är dagtid

vad var det som hände egentligen

du sa bara en dag hejdå och gick

 

När vi ligger där på kvällen så tänker jag tillbaka

saknar att kalla dig för min sötnöt

att kunna kyssa dig när jag vill

 

När du frågar varför jag är ledsen

rinner det tårar nerför min kind

du håller om mig hårt i din famn

och torkar bort mina tårar

medans du säger att jag kan berätta allt för dig

men hur ska jag berätta att jag vill ha dig tillbaka

att jag har ljugit om att jag har kommit över dig?

 

Hur berättar man en sån sak?

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-01 01:32



Bookmark and Share


  Freeman
GENOM ATT SKRIVA EN SÅN HÄR UNDERBART ÄRLIG DIKT!!!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet