Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ser?

Vem ser?
Insidans sanna glädje.
Vem ser?
Att utsidan leker.
Vem ser?
Hjärtats roade leende.
Vem ser?
Offrens lidelse.
Vem ser?
Förödelsen av leken.
Vem ser?
De som blev oälskade.

Kärleken - Leken som är för två personer.




Övriga genrer av Dark soul
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-10-01 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul