Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelse

Du tar inte all min luft vid varje nådiga blik
Inte heller är din mun så oemotståndlig
Eller dina ögon så blåa
Du spelar inte så stor roll
Du är inte mitt enda mål

Du är inte varje kompulsiva tanke jag har
Du är inte i min nervösa leende
I mina skakningar, i mina stamningar
Du är inte mitt ångst, du är inte mitt skamm
Du är inte de orden jag sväljer med sand

Du är inte anledningen till mina handlingar
Du tränger inte i kroppen
Du svider inte
Inte heller gör du mig het
Du är inte det bästa jag vet.



01/09/2007
PS:A.R.




Fri vers av Fluksy
Läst 680 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 13:42



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
affirmation by denial, maravigliosa!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fluksy
Fluksy