Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och blyerts kan suddas ut

att försöka skriva ner hur mycket jag älskar dig är som att se solen i ögonen.




Övriga genrer av billybrown
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 16:36



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
klockrent!
2011-04-04

    inmeddiginålsögatkamel
Ja. Du är smart.
*applåd*
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

billybrown