Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När viljan blir fysisk

Vilja!

Synfältet smalnar,
Alla bekymmer ramlar ljudlöst till marken,
Som vattendroppar i sanden,
Alla ljud utanför tystnar,
Min fladdrande själ stannar upp och viljan gör den tyngre.
Själen landar i centrum av mitt hjärta och stärker mitt jag.
Gör mig hel och stadig.
Den skickar ut styrka med varje pulserande hjärtslag.
Ger mig kraft att avfärda varje oviktig tanke.
Tillåter mig att inte tänka alls.
Tillåter mig att vara ren koncentration och vilja.
Överlåter kontrollen till det klara.
Det klara som inte släpper fram något alls som inte är nödvändigt eller användbart.
Det seende utan oro, längtan eller sorg.
Endast koncentration och vilja att klara uppgiften finns kvar.
Ren och klar, stark och tydlig.
Äntligen når viljan ögonen.
Den hjälper blicken att se klart.
Huvudet känns med ens fyllt av närvaro.
Fyllt av vibrerande uppfyllande tystnad!
Hela energin förflyttas nedåt, inåt.

När jag är redo,

Kan jag vara närvarande
Känna vad jag får,
Se det som behövs
Ge de bilder som hjälper.
Ställa de krav som krävs
Ge det mod som kan fattas eller viska om vacker tillförsikt.
Tillförsikt är blyg och måste viskas fram, den hörs inte alltid när
Mod, och vilja är för högljudda.
Endast i denna omställning når jag verkligen.
Når ända fram,

Ändå sägs det att det är ren teknik som gör skillnad.




Fri vers av Annelicious
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-10-01 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious