Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en väldigt speciell person...


Tiden...

Tiden Vi Hade Var Min Dröm.
Ligger Och Tänker På Dig Tills Jag blir Öm.
Du Sa Hej Då Men jag Älskar Dig Ändå.
Mitt Hjärta Slår För Dig Men Du Sa Tack Och Hej.
Tårarna Bara Faller Flera. Ingen Idé Att Torka För Det Kommer Flera.
Saknar Dig Vid Min Sida Men Du Sa Att Det Var Historia.
3 Underbara Veckor Hade Vi Men Önskade Flera.
Du lämnade Mig Ensam För Att Hämnas.
Tankar Och Hjärta Är För Dig.
Älskar Dig Över Allt Men Ditt Hjärta Var Kallt.
//Din Nettan




Fri vers av Paran0id82
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 04:23



Bookmark and Share


  Alexis_17
tänk inte på han gumman det kommer bara bli så jobbit för dig... och när du att du hade slutat.. jag tror dig inte.. du kan om du bara vill..

du måste sluta nu.. sluta skriva om han.. lova mig det. sluta tänk.. men texten du skrivit är jävligt bra skriven..
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82