Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ofattbart att det har gått två år sedan min man dog.


Tacksamhet


Denna morgon
är den
första på
tredje
sorgeåret
och nu
är jag
stolt över
att
finnas
kvar
l e v a n d e




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 10:24



Bookmark and Share


  Sara Boström
Tacksamhet är den bästa känslan. Livet har valt dig, frågan är om du kan välja livet. Det är det svåraste...
2007-10-02

  * Ammi *
kära vän, oftast orkar vi mer än vi anar ..
din dikt beskriver vår inre styrka. kram
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP