Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svarta sorgen, den ångesfyllda längtan, framtidsväggen.....två år har gått.


Ny dag nya möjligheter


Svarta tunnlar
suger ner
centrifugerar
runt runt

Två års
ängtansångest
utan slut
är över

Ny dag
nya möjligheter
sa alltid min
levnadsglada man

De orden
har jag inte
sagt sedan
han dog

Idag skiner
solen och
jag säger
orden igen igen igen





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP