Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sunset Rubdown - The taming of the hands that came back to life


Skaka skala räka ... det var därför

jag blev så rädd
det var en fågel
som granskade mig
med ögon som pepparkorn
på andra sidan rutan
bakom grenarna
i det stora trädet
där satt den

Flyktkänslorna
satte min kropp
i beredskap
jag reste mig upp
välte kaffekoppen
av bara farten
den bruna vätskan
spred sig över bordet
och sögs upp
av duken
droppade ner
på golvet
på min fot
allt medan
jag stirrade mot

trädet







Fri vers av marianela
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela