Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollen sprack


Detta kan jag ej förklara
om du frågar kan jag inte svara
Hur det skett är som ett under
att jag njuter dessa stunder

Döden funnits sedan barndomsår
genom ensam-mörkret som förgår
Nu i ensamnattens svärta är
dödens spöke inte här

Slutade att tänka och fundera
för att SE hur det är att få fungera
Att jag känner att jag ser
Kan man då begära mer

Allt är utom min kontroll
när jag nu släppt tagen
Det finns ju heller inga troll
de spricker utav ord i dagen

Så har då mörkerspöket gett sig av
och just nu lagt sig någon annanstans
Kanske dök det ner i djupa hav
och jag kan tro det aldrig fanns






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP