Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakom mig har jag det vackraste som finns. Många fina år med ömsesidig kärlek.


Det vackraste


Bakom mig finns
alla våra underbara
kärleksår
ja även
omfattande
sjukdomshelvetet

Du som var mitt allt och
den som ständigt fanns
så nära
Du var den röda tråden
i livet

I två år har jag undrat
över hur
man kan leva
utan din kärlek
och dig

Bakom mig finns
ju all din kärlek
alla våra underbara
kärleksår är
som att ständigt
ha en
solvarm hand
i ryggen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-02 14:03



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert men istället för den röda tråden så kanske silvertråden ännu finns kvar den som vandrar emellan själar?
2007-10-22

  stella
En underbart varm text!
2007-10-17

  * Ammi *
grattis Ulla till redaktionens val!
Mycket välförtjänt för denna fina text!
2007-10-17

  Fredrik Stillesjö
Hej!

Tankvärd; på denna soliga grund byggs livet vidare.../Hälsar Fredrik
2007-10-02

  Rosmarin
berörande

och fin liknelse mellan kärleksår och solvam hand i ryggen

en dikt som kan ge tröst för den som förlorat sin älskade tror jag...eller kanske ännu mer för den som är rädd för att göra det genom t ex sjukdom
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP