Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ying och Yang, svart och vitt etc. Balansräkning kanske inte är så dumt....


Balansräkning


Mörka
tunnlars
centrifugala
kraft
sög allt liv
ur mig

Inget hopp
gavs mig
framtidsord
tog slut

Svart
ensamhet
fick mig till
en livlöst
ointresserad
endast
överlevande

Två år tog det
för ljuset att
hitta mig
undrar vilken
stjärna som
är två år
bort

Om balansen
ska upprätthållas
bör väl ljusets
intensitet
motsvara
mörkrets




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-02 14:09



Bookmark and Share


  Sara Boström
Favorit:

undrar vilken
stjärna som
är två år
bort
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP