Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget snack, bara bisniss

folk känner så förbannat mycket
aldrig nån ro

det talas om en jävla massa
men alltid bara trams

det är stort
det är litet

det diskuteras och analyseras
navlarna ut och in
rövhålen penetrerade
av noggrant studerande

vem är jag?
som den finska kärringen sjöng

skit i det

och logga in på din facebook
så kan hela världen tala om för dig

hur fan du ser ut
vad du äter
vad du sa nyss
och när du fes

men vem är vi?

jag stirrar i tomma glas

och vädrar min egen skitlukt

ett trendbrott i vår tid

när vi parfymerar bort oss
och putsar våra personligheter
till förfinade små bekväma spegelbilder
av smak och finess

det är bara att akta sig,

hålla till i skogen

och vara full ofta




Fri vers av Marcus VIP
Läst 661 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 17:36



Bookmark and Share


  lissa
haha ja !
du får mig alltid på så gott humör

tack
2007-12-04

    David Wästerfors
Bra, men jag håller inte med. Sista raden, om att var full ofta, lyser även den som en signallampa på Facebook, pinsamt upptagen av att vara hip, tyvärr. Men bortsett från den är det roligt att läsa dina texter.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP