Till Magnus .. med kärlek" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Magnus .. med kärlek


Skuggdans

 
           

          

 

Det är när vi fyller ut varandras konturer

och jag vill frysa tid av närhet

fylla timglas med kärlek,

 

viska oss

 

Jag önskar långsamt

famna dig

i en skuggdans

och evighet

följa dig ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-02 20:55



Bookmark and Share


  Darkness
Väldigt fin.
2007-10-29

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-12

  Inkarasilas
Mycket vackert, ojoj, så fint!
2007-10-03

  Lejonhjärtas poesi
Härlig kärleksdikt till din älskade, grattis till er båda!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon