Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om oss



iskall blir jag (när du är här)
och mina läppar vinklas aldrig
som sten blir jag
och aldrig andas jag högre än nödvändigt
för att inte vara den som inte kunde gå vidare

aldrig lådsas jag om att
ditt rakade huvud är det bästa jag vet
och att dina blodådror får mig att skaka
därinne
förutom när vi sover
för i sömnen kan man göra saker man inte rår för

inatt tog du min hand
och ville utnyttja min kropp
till det maximala
men för första gången sa jag nej
för jag vet
att det var hela poängen med att komma hit

jag har någonstans alltid trott
att du älskar mig trots allt
och att du ångrar
att du gick
men jag hoppas alltid för mycket för mitt eget bästa

för efteråt

går du hem dit du bor nu
där du lever ditt liv nu
där jag aldrig har varit
där ditt liv är

ett liv utan oss

och du är nöjd
och jag är nöjd ibland
men saknar dina kläder på golvet
och tjugo adidasskor i vår hall

och ibland brister jag
för att dina drömmar började
där mina precis försvann




Fri vers av lissa
Läst 1042 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-23 12:13



Bookmark and Share


    BrokenHearted
river i mig..tar ett djupt andetag o sätter 55 5:or =)
2006-03-18

    fjädern
fantastiskt lissa...så starkt, jag k ä n n e r när jag läser det här...hemskt och vackert på samma gång...
2005-08-20

  RebeckaNilsson
Jag vet inte vad jag ska säga..
Men FY FAN va bra du är!!
2005-07-31

  BaraEnFlicka
shit tjejen du kan skriva!
2005-06-01

  Dagg
Att komma över att man har blivigt lämnad när man tror att allt är som bäst är tufft, det beskriver du bra här!
2005-05-04

    ej medlem längre
vet inte vad jag ska skriva... den berör mig djupt...
2005-04-26

  Ann-Cathrin
så fint så sorgligt...så avklætt, så bra!
2005-04-26

  Dilsewat
Vartenda ord... beskriver min dag just nu :) vackert...
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död