Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara beroende av pengar och ändå må illa av stämningar.


mitt jobb min fasa mitt beroende

Förra veckan var jag omtyckt

Denna vecka ska jag hängas

Allting varierar

Om man inte vore beroende av pengar




Fri vers av liljor,liljor
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, tänk om man slapp att vara beroende av pengar...hur ljuvligt vore inte livet!!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

liljor,liljor
liljor,liljor