Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten är här, men det är ännu grönt och gräset växer, liksom ogräset....


Solmoget bär


Solen
mognade
ett
björnbär
åt
mig
Njutningen
blev
fullkomlig
när
gärdsmygen
tittade
fram
och
solen
värmde
mitt
ansikte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 11:39



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ger en härlig bild...och smak av björnbär, som är så gott!
2007-10-03

    Regina E
Underbart fångad ögonblicksbild i höstsolen. (Skulle dock ha föredragit något längre rader.)
2007-10-03

  charlotte hedendahl
Tack,för de fina sommartankarna,de värmde! ;D
Kram Charlotte
2007-10-03

  * Ammi *
härlig text!
2007-10-03

  Bjarne Nordbö
Mer sommar i hösten. Snyggt.
2007-10-03

  Rachel Roth
vilken underbar text med bärsmak!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP