Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje


Det enda man får
ta ut i förskott det är
glädjen för då kan

man ju få den mer
än en gång så passa på
och hitta glädjen




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 13:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kloka ord. Bokmärks!
2007-10-03

  charlotte hedendahl
Helt rätt!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP