Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havet är svårhanterligt, båtar behöver skötas precis som livet..... Sorg över tid som flytt


Varför sålde du båten


Länge fick den stå
övergivet ensam

Romantiska minnen
gjorde det omöjligt

Drömmen om att
en dag åter segla

Vekligheten sa
något annat

Vi var helt överens
men när du sålt den....

.... sa jag helt i onödan
Varför sålde du båten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP