Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnöjsamhet


När jag slutade
be att få lyckan tillbaks
kom förnöjsamhet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 14:53



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Eva har rätt! Det är verkligen en stor gåva kan kunna känna förnöjsamhet!
2007-10-03

  * Ammi *
härligt .. ja!
2007-10-03

    eva m h
Förnöjsamhet är en STOR gåva!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP