Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej!

Vill du ta en höstpromenad med mig?
Försvinna bland lövens forsande färger.
Promenera bland himlens vackra lila nyanser.

Vill du hålla min hand?
Och känna lukten av höstastern
Längst stigen vi blundar
Och blir förförd av brisen.

Så,
Vad sägs om en liten höstpromenad (med mig)?




Fri vers av Nanno
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-03 15:11



Bookmark and Share


  sesi
så klart han vill vem vill inte ta en promenad med dig
2009-07-01

  sesi
underbar.. du kan värkligen skriva vackra dikterr
2009-07-01

  Lasseman VIP
Vi skall gå hand i hand genom livet du och jag.. vi går genom hösten för att möta vintern! jadå! jag kommer.. =)
2007-10-08

    Amoreboy
bildstarkt!!nice
2007-10-05

  issac.a.m
Jag älskar att promenera i skogen eller ner till havsstranden..men att promenera med dig är en härlig start på hösten ..kram
2007-10-03

    Ken Cassel
Ja, det kan jag väl göra!
Kram
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno