Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt kommer jag att tänka på min mans behandlingar som tog så många somrar för honom.


Vi gör vad vi kan sa läkaren


Du älskade somrarna
härute
kunde du
röja och härja

Tills det
året
då du
måste
behandlas

Sommaren
kunde
du
knappast
njuta av

Jag kan se
framför mig
hur
sorgsna
dina ögon
var
när du
sa till
din läkare
låt mig få
slippa
behandlas

sommaren
nästa
gång

Jag gick
ut och
grät när
han
gav dig
en tröstande
klapp på
axeln
och sa

Vi gör vad vi kan
och hoppas att
resultatet ska
vara länge länge




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP