Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcken 2007


Hemma hos en trilling fick man ingen support
\"Du behöver inte komma, vi är så få ändå\"
sa Cathy och la på
Men hallå, du ska säga \"Fy skäms!\"
\"Kom hit, din lilla lus.
Du ska supa med farbror Hedlund och sjunga om Fred Å\"
Du ska hålla mina tassar för jag är bara valp
och valpar är lekfulla
och ack så söta

Ett sms i panik och adrenalin
Nu så
Nu så?!
\"Hamna du i säng men missa ingenting\"
Jag missar färjan och du missar poängen

\"Gudarna är emot mig!\"
tjöt jag upp mot molnen
sen kom han i handduk
och hoppet om räddning var
som bortblåst



1
2
3
ÅHEJ!

Rycker upp mig innan jag tappar allt förnuft
Han har inget till övers


Ett par glömda örhängen
såg jag aldrig igen


inte denna gången heller



jag ångrar det
jag ångrar det

ska aldrig glömma mer








Övriga genrer av Skalet
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-10-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet