Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks matte!

kom älskling!
låt oss bilda ett tal.
vi möttes som helt olika 100 delar
du som 16/100 och jag som nästan 17/100
jag blev nämnaren eftersom jag var störst
och du täljaren och gjorde korsvis multiplication. och vårt förhållande blev kvoten.
vi multiplicerade våra faktorer med varrandra och fick då en ganska lik produkt som motsvarar våra tankar
sen.
adderade vi våra dåliga termer med varrandra och substraherade bort dem så summan blev obeständig.
vi dividerade sedan våra sorger med varrandra och fick tröst som kvot.
och vi tog våra hjärtan och multiplicera ihop dem till produkten \"2\" och dividerade sedan talet \"2\" med våra själar och fick kvoten 1
så att allt blev en ekvation som slutade med svaret X=Kärlek.
vi adderade våra läppar med varrandra och fick summan: underbar upplevelse och såklart substraherade bort lite saliv.
sen tog vi min sängs basyta och dividerade den på 2 och fick då vars en area att sova på. vi multiplicerade våra drömmar och fick en härlig dröm som slutprodukt.
vi multiplicerade sträckan mellan våra hem med 2 och fick då en produkt på nårra km och visste då hur långt man fick cykla. sen tog vi tiden gånger sträckan för att få ut hastigheten på vår puls då vi möttes i en kyss.

hela denna röran slutar med en härlig volym kärlek och ett förhållande med många år, månader, dagar, timmar, minuter och sekunder som summa och en oändlighet av kyssar och hög hastighet av pulsar. och många liter blod per sekund strömmande genom artärerna.

en härlig ekvation med X som kärlek och pålit.

kajsa du är bra på matte. du visar mig vad X är:)
jag älskar dig!






Fri vers av Kill-something
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 23:25



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
Vi 2 är X. <3 Elelr den som du skrev på msn, jadå ;)
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something