Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge













Du har redan satt en melodi på min text.
Så jag tänker bara beksriva det med ord.
För jag vet att vi alla en gång ska dö.
Du gav mig ett svar.
För jag har hellre tråkigt med dig...
Jag har hellre tråkigt med dig hela livet än att känna kärlek igen.
Ett sista år. Sen är jag på en äng. Jag lovar att skrika och leva.
För jag har bestämt mig.
Att jag tänker ge livet en chans.
Är melodin vacker?
Om du bara förstod hur mycket mina ord känner.
Jag trivs i havet, drunknar hellre i ditt lugn, min trygghet.
Ja, vid bron lyser lamporna varje natt.
En dag ser du de.

Jag vet inte vad det är, men jag vill se det i ögonen.















Ge mig en chans.....




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern