Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslorna svallar i sorgen. Igår kändes förnöjsamheten som en styrka. Idag är det längtanstårar igen....sjukhustiden återkommer


Tur och retur


Hjärtats näthinna
ser dig där du ligger
i sängen och kämpar
för att kroppen inte
längre orkar vara med

Min sorg över att du
inte fick leva fast du
inget hellre ville
den kommer jag aldrig
att kunna lämna helt

Det finns dagar som
är bara mina
i mitt nya nu

Men många dagar
är ju dina
då finns bara du

Minnet av dig finns
alltid inom mig
tur och retur




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP