Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är man inte som man helst vill och känner inte igen sig själv. Usch!


Avdelningen självanklagelser, godafton - sa växeln


Jag gjorde
inte det jag
borde
eller
gjorde
precis
vad jag
inte borde

Så ner nu
ner på
knä

Nä nä nä
det
räcker
inte

Längre
ner kan
du komma

Tar marken
slut där
Men gräv
då gräv.....




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 18:50



Bookmark and Share


    eva m h
Ja man kan nästan gräva sig en egen grav.....
2007-10-04

  hero40
Kloka och tankeväckande ord Ulla!
Applåd!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP