Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En broms, tack.

 

 




Skenande stål

Driv lina
lossa schackel

urkraft reser
rallarros

tunga sjok 
nydöpt gift

slipers andas
kreosot

viker aldrig
Hins arsenik

banvall grusar
ingen vilde

trotsigt ylar
Faust och Satan

avstigning
Gubbängen




Fri vers av Antropofagen
Läst 1154 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-10-04 19:11



Bookmark and Share


  Sören Backman
Bra; jag kan känna lukten av gröna linjen en varm sommardag!
2010-12-21

  wayward - taiga
kreosotet i den här är *tufftuff* som fan
och står som en eldkvast fortfarande

fortfarande-fortfarande...
2008-08-12

  lodjuret/seglare VIP
likt djuret har sin spillning
så även människan
2008-03-15

  Nina V A
samspel mellan bild och text onekligen!Det gnisslar och ångar. Känns verkligen som skenande stål, schysst driv, välstämt förmedlat, effektfullt, dramatiskt, ljudande och mycket bra!
2007-10-18

  Bodil Sandberg VIP
Här osar det nästan bränt..o gnisslar och gnusslar om orden...superpt
2007-10-06

  wayward - taiga
finkänsla för avvägningsförmåga

heder
2007-10-06

  fillatelli
Men, för helvete gubben !!!!!

Jag måste ju ta bussen i Hökarängen ??
2007-10-06

  Agnes B* Lörinczi
gasa på...eller ihjäl...snyggt bromsat
vihplash och annat obehagligt i snyggt stålram med finess i ordval
2007-10-05

  Carlita
brutalt och effektivt!
2007-10-05

  Lilla My* VIP
Jo, en nödbroms vore på sin plats!
Stiger av tåget och njuter rallarros*
2007-10-04

  Lena Krantz
Häftig ändå fast jag inte förstår, men men varför skall man det?
2007-10-04

  Gawain VIP
Brutalt och rakt, som järnvägen rakt mot ett stup...
*applåd*
2007-10-04

  Inkarasilas
Aaah ljuvligt punkigt och jag gottar mig i orden, bomba på åker inte till Gubbängen i alla fall, haha!
2007-10-04

  aftermath
jag njuter av att läsa den här
trots kreosot och annat gift
ditt ordval är gjutet i block
avstigning för samtliga
i Bagarmossen, alla ska av!
snyggt Magnecylen!!
2007-10-04

    Lillemor
Härslig dikt, fint språk
rälsväg in i fantasin..
Humoristiskt avslut
som absolut gillas.
Bandhagen är inte
fy skam det heller...
2007-10-04

  Christer Eriksson
ha, ha, gubbängen, du har åkt för långt. ruhrområde och allt det där. du vet att höjda aktiekurser blåser ur skorstenar. leve livet.

en klart skön dikt att läsa och just nämnda gubbängen kom som en efterrätt. mycket bra.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen