Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en vän äntligen kommer på besök, blir det ändå inte som jag har tänkt mig och det är alltid MITT FEL


Skuldfällan


Vi hade olika
tankar om
tidpunkten

Min morgon
var pressad
det blev
kaos

När hon
äntligen
kom.....

Jag hatar
mig själv
och
hur jag
än krälar
i stoftet
räcker
det inte

Ensamheten
är inte
bra på
saklighet
i
skuldfrågor




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 19:33



Bookmark and Share


  hero40
En text som handlar om skuld!
De flesta av oss känner skuld ibland!
Men vi kan ibland förstora upp vår egen
roll i det hela!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP