Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken klyscha


jag har fallit för dig - så djupt, och det är ingen som vill torka blodet från mina knän

du vet
jag skulle ge allt
för att se dig igen
för att hålla
din hand
för att bara höra din röst
bara en gång
bara en sista gång



du har fastnat
i mitt huvud
tillsammans
med alla poplåtar
och varje
gång jag sluter ögonen
så ser jag ditt léende




(jag hatar
att du bor så långt borta
jag hatar alla tusen mil
som håller oss isär)


dina läppar
mot mina är det bästa
jag vet
och känslan av att
ha min hand i din

jag känner mig
så tom utan
din tunga i min mun




känslan att
vara utan dig
(att av att stå på
egna ben
utan dig )
är så sjuk





och jag kommer aldrig
bli frisk igen





Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 625 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-04 21:02



Bookmark and Share


    BABYSTAR
Herregud.
Det kändes som om det var jag själv som skrivit det här.
Fast då hade det antagligen inte blivit lika bra.
Skitbra var det! Måste läsa mer av dig :*
2007-11-22

    eventualiteter
klysha?
möjligtvis.
men en riktigt riktigt FIN <3
2007-10-05

  hero40
En kärleksförklaring starkare
än den rådande höstvinden!
Applåd!
2007-10-04

  hero40
En kärleksförklaring starkare
än den rådande höstvinden!
Applåd!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson