Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okrossbar

Farmor, jag kommer snart
Jag lovar
Ge mig bara lite mer tid
Låt mig verka smart

Det är snart min tur
Men inte idag
Ge mig en regnskur
Och håll mig vid liv

Låt mig inte ta ett sista kliv
Hjälp mig
Att stå kvar på jorden
Visa honom att jag är stark
Ge igen för det han gjorde mot dig

Han skadade så många
När han ditt liv tog
För alltid ska jag vara stolt
För att jag bär ditt namn

Oavsett vad alla tycker
Så var du min farmor
En dag flyttar jag in hos dig
Men snälla farmor förstå,
det blir inte idag
Inte imorgon

För jag ska visa att jag är jag
Visa alla som trodde att jag var svag
Att dem mig inte kunde knäcka
Att jag är värdefull
På mitt egna sätt

Farmor, förlåt för att jag
Inte kommer idag
Förlåt, för att du får vänta
Ett bra tag
Men i mitt hjärta stannar du
Natt som dag




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut