Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhetsmöten

för att fylla dagen
över brädden
möts mötena
halvvägs

medan all verk-
samhet långsamt
avstannar
breder mötestiden
ut sina feta lår

klämmer till

stryper blod-
tillflödet
till
hjärnorna

som långsamt kapi-
tulerar och låter
mötestomheten bli
till tomhetsmöten

allt dummare
möts vi
varje ikväll




Fri vers av Tass
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-10-04 21:35



Bookmark and Share


    Bögen
Inte säker att jag greppar, men vet att jag gillar detta! Du har orden i din hand...
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tass
Tass