Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var det en urdålig dag. Jag klantade till det ordentligt. En häger kom seglande, men gav ingen tröst idag.


Felsteg


Inte ens hägern
gav mig tröst
och jag
funderade på
hur det kunde
komma sig -
för första gången
fick jag en helt
annan känsla
och vad den
innehöll
fick jag veta
senare

Det ringde en man
som jag inte sett
sedan jag var ung
Jag var
förälskad
men svek.....
Hägern kom med
budet om att man
inte ska tro på sin
förträfflighet

Nu ser jag
bjälkarna
enbart
bjälkarna
och
undrar
om jag
har betalt
ett tillräckligt
högt pris
för mina
felsteg




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 23:51



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Den här dikten träffade mig rakt i hjärtat! Kände så väl igen mig i dina rader!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP