Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å vad jag var förälskad den gången. Det blev inte vi två, vi gick skilda vägar.


Till ett minne


Upproret
inombords
är inte
som förr....
pockande

slutsatser
och
handlingskraft

Upproret
smakar
avslaget
med mer
beska
än sötma

Beslutet
den gången
har jag
facit till
och
upproret
inombords
tickar.....
försent- försent





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 00:02



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En mycket bra text!
2007-10-05

    tapetklister
jag blir inte helt klok på den här dikten. men jag gillar den ändå. den fångar mig och jag tror att det kan ha med radbrytningen att göra. pockande, till exempel, blir mer slagkraftigt när det får stå för sig självt.
/johanna
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP