Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så fort allt gick. Nu känns det som om allt är försent. Så många felsteg....


Livets många dagar


Kanske hinner jag
betala priset
innan jag
dör

Idag påmindes jag
om priskuranten
och förstår att
det nu har
tillkommit
m o m s
också




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 00:14



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
men varje dag är ny
väl?
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP