Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår


oläkta sår
fläks upp
obarmhärtigt
blottlagda

oläkta sår
får ingen
chans till
läkning




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-05 17:30



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja så sant, men när tiden är mogen läks såren ...
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP