Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag i dina ögon?

Tålamod
kan jag inte stava
frågan jag ställer igen

Hur låter sången om mig

då när du sjunger den




Fri vers av Nära
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 04:00



Bookmark and Share


  Arowana
Återigen en stor fråga sagd med små ord. Egentligen DEN STORA FRÅGAN.
2007-10-06

  hero40
Ovissheten om vad någon
annan tycker om en! Att
söka kärlekens bekräftelse!
Applåd!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära