Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duken är ännu tom

Låt mig få se
konturer
av bilden du målar

porträttet av mig




Fri vers av Nära
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 03:59



Bookmark and Share


  Arowana
Den här är jättebra, kort och koncis men säger tusentals ord.
2007-10-06

  Thurizas
intressant text får en att tänka vidare=)
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära