Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kunna se mig genom dina ögon

Vem är jag i ditt liv?
Vad ger jag dig?
Jag har fastnat...
behöver kunna se mig med dina ögon




Fri vers av Nära
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-08 20:18



Bookmark and Share


  Sofie Söderberg
kort men bra :)
2007-10-08

    Issand. VIP
oj ja precis
mykcet bra skrivet vare (:
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära