Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vackraste

Jag tror vi funnit
det vackraste
men är rädd
att det inte räcker för dig




Fri vers av Nära
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-10-05 14:52



Bookmark and Share


  Arowana
Vänta och se. Ha det där iskallaste tålamodet. Om du kan. Jag kunde det inte.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära