Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga dagar, somliga tider....finns det inte riktigt ord för


Stupet


Branten
hupps - svindel
stupet
rakt ner

Mörkret kommer
krypande
ser snart
inte handen

Fegheten
avstår
hoppet
Mörkret är
svart och
för mig
inte
tillbaks

I det tysta
mörkret
där jag
sitter som
förlamad
förstår jag
att sömn
kan betyda
stupet
branten
räds jag
inte
omsvept
av
mörkret




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP