Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista september

 

Nu i gulgrönt

                  skiftar träden

dagarna blanka av höst

varifrån kom den skarpa luften?

den som rasslar världen

jag går på jorden

                  svart av lukt

brandgula löv på färden

 




Fri vers av Regina E
Läst 680 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vemodig liten höstdikt,
detta är mycket målande
och igenkännande:

dagarna blanka av höst
varifrån kom den skarpa luften?
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan