Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar om min syster...fast jag tror inte den gör henne rättvisa. men men,...


Den allra bästa i mina ögon

Du är min stora idol och ögonsten
min närmsta vän och
min största kärlek

Du är min största inspirationskälla och glädje
du är mitt hjärta och
min själsfrände

Du är den allra bästa i mina ögon
min vägledare och
min trygghet

Du är min självkänslocoach och psykolog
Du är inpräntad i mönstret av mitt dna
...

Du är min syster





Fri vers av Daniela Linder
Läst 855 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-05 19:06



Bookmark and Share


    Amoreboy
det kallas väl för systerkärlek?
fint
2007-12-05

  Just Emotions
wow den här gillas*
2007-11-28

  Daniel_78 VIP
det är det bästa :)
2007-10-31

  Havsjungfrun
Så kärleksfullt och fint..har hon läst?
2007-10-05

  fillatelli
Rättvisa !

Den e jättevacker

Så önskar jag att mina syskon säger om mig också
2007-10-05

  hero40
En härlig kärleksförklaring till sin
syster! Varma och fina ord med känsla
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder