Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader sVår

Fader sVår som är på banken
Helgat varde ditt namnteckning

Tillkomme din förmögenhet
Ske våra topplån, såsom i himmelen
så ock på bottenlånen

Vår dagliga amortering giv oss i dag,
och förlåt oss våra skulder
såsom ock vi förlåta dem oss skyldiga äro
och inled oss icke i nya låneärenden   

Utan fräls oss ifrån räntehöjningar
Ty rikedomen är din och makten och hela härligheten
under ett 5-årigt lån


Ja men...




Övriga genrer av Lany
Läst 840 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-05 19:09



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vad får du allt ifrån?!
Den här är ju helt fenomenal! :))

**stor applåd**
2008-06-10

  Ulf Popeno
Jag hörde att de styrande i Storbritannien vill införa hur det är att leva i skuld på skolschemat. När alltfler av oss lånar för att ha ett hem, är det viktigt att veta vem som äger, vad vi skuldsätter och vart vi placerar vårt knot. Någonstans ser vi en rad siffor. Vår tro omsätter det till Framtid, Trygghet, Skuld och Hopp. Inget annat.

Tack för senast!
2007-10-22

  Björn Karlsson
AAAAA`
så jävla bra

vilket flyt i känsla
upstälning flödande
lätt i sin stora tyngd

Tack tack tack
min vän
2007-10-22

  charlotte hedendahl
Skitbra! I denna känner nog många igen sig!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany