Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(barasåndärnostalgi.)


göteborg nollsex


i ett provrum

på jc

i

göteborg

nollsex

du kysste bort min saknad

och

värmde mina kalla händer

(men nu har du inget
VIP pass till mitt hjärta
längre)




Fri vers av ramlar
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-05 20:51



Bookmark and Share


  aol
gillas klra besked
2008-01-27

  Snubblaraldrig
Skitsnyggt skrivet!
2007-10-28

  mirrorball
shit vilken fin dikt. helt underbar, du är bäst!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar