Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dagens dagar är räknade.

när alla morfrar och
farmorar och
farfarar och
mormorar faktiskt inte
finns kvar
och man ska föra allt vidare
för att det ens ska ha funnits
så allt blir kämpigt
och man kommer inte längre ihåg
fast man lovade sig själv
att aldrig glömma,
så gör man det
ändå.




Fri vers av Kathleen
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 21:09



Bookmark and Share


  R4ikirI
Så har man tänkt många gånger. Mycket fint fångat. :)
2007-10-12

  Michaela Dutius
Jättefin dikt men en eftertanke som ger tyngd
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen