Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kan inte rädda mig

Och mina fötter har sjunkigt ner
I ett sandbad på golvet
Och jag känner hur cementen stelnat
Om min enda räddning att fly

För ni ser inte, ni hör inte

Och jag skriker och gestikulerar mot er
För det tycks så klart
Att jag kommer bli mosad
Av hårda betong väggar
Som närmar sig mig
I rasande snigelfart

Åh ni ser inte, ni hör inte

Och ett tjutande ljud likt ett brandlarm
Styr upp farten på mina trumhinnor
Och bevisar för mig
Att faran startar nu

Ni ser inte, ni hör inte
Och ni kan inte rädda mig




Fri vers av bonnilie
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 21:33



Bookmark and Share


  Daniela Linder
ah läskigt. ser det framför mig. Är man någonsin bortom räddning dock!? hope not. Det var bra beskrivet.
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie