Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget som kan överträffa människans hängivenhet förrutom möjligen dess envishet.


Hus utan tak




Vi bygger hus utan tak

För att få se himmelen

Även om den regnar ner på oss







Fri vers av Twobo
Läst 712 gånger
Publicerad 2007-10-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo