Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bli funnen nu

Kanske är det så
att du söker mig
utan att finna


vet att du anstränger dig

jag gör det också
fast på helt annat sätt

jag tror vi talar samma språk
men använder skilda redskap då vi kommunnicerar det




Fri vers av Nära
Läst 637 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-24 23:38



Bookmark and Share


  Darkness
Så sant !
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära